Formulari de cerca

Marxa a Peu contra el cáncer infantil
Marxa a Peu contra el cáncer infantil
Dimarts, Març 24, 2015 - 09:30
Marxa a Peu contra el càncer infantil a Cabanes
L'associació d'Ames de Casa "Ildum" de Cabanes van participar el diumenge 22 de març 2015 en una marxa a peu contra el càncer infantil

L'associació d'Ames de Casa Ildum de Cabanes han participat, en la Marxa a Peu per a recaptar fons contra el càncer infantil dins de la programació del Dia de la Dóna.

A pesar de la incessant pluja, la caminada ha començat a les 9:00h. En la Plaça Els Hostals i ha recorregut, durant hora, els bells paratges del terme municipal. L'activitat ha finalitzat en el Saló de Cristall, situat en El carrer Teatre, on s'ha oferit un esmorzar a totes les assistents.

La iniciativa ha comptat amb el respatler de l'Ajuntament, que col·labora activament en l'acte tots els anys. L'alcaldessa, Estrella Borrás, ha volgut agrair a totes les dones la seua implicació i ànim. "És d'admirar l'esforç de l'associació d'ames de casa, sempre tan disposades a ajudar en diferents projectes benèfics", ha afegit Borrás.

La inscripció a la marxa ha sigut de cinc euros i la recaptació anirà destinada a l'associació ‘Aspanion, xiquets amb càncer' que lluita per esta bona causa.

A causa de les inclemències del temps, l'organització ha comunicat la seua intenció de repetir l'activitat més avant i, d'esta manera, assegurar una major afluència de públic en esta.

Site developed with Drupal