Formulari de cerca

Foto Mª Jesús Zapater
Foto Mª Jesús Zapater
Dimarts, Juliol 15, 2014 - 08:45
María Jesús Zapater presenta en La Ribera el seu llibre de relats curts
Esta periodista de La Ribera de Cabanes va ser premi en 1998 en el certamen de barreres arquitectòniques de la Conselleria de Benestar Social

María Jesús Zapater, veïna de La Ribera de Cabanes, ha presentat este cap de setmana la seua obra 'En la flor de la rambla'.

Esta llicenciada en Ciències de la Informació ha treballat en Les Províncies i també en Ràdio Llibertària (València).

En 1998 va rebre el tercer premi del certamen de barreres arquitectòniques de la conselleria de Benestar Social per 6 treballs en premsa sobre el museu de Blasco Ibáñez i la Universitat Politècnica de València. En 2011 va quedar finalista del I Premi Internacional de Poesia Associació Cultural Àgora amb els versos Confidències, inclosos en el poemari Potser demà, d'Edicions Boreal. En eixe mateix any va ser finalista del I Certamen de Novel·la per a Autors Novells d'Edicions ALFAR amb Històries del cedre esbalaït.

La seua obra va ser presentada en el marc de La Ribera de Cabanes en un acte presentat per Juan Antonio Tomás, un veí de Cabanes aficionat a la pintura i l'escriptura i va estar acompanyada per l'alcaldessa Estrella Borrás i el tinent alcalde de La Ribera, Cèsar Sierra.

L'autora va detallar la importància que té en la seua obra la contemplació de la naturalesa i les flors i com observant un galant de nit va iniciar el seu llibre, que es pot disfrutar com a relats independents o com a novel·la curta.

Site developed with Drupal