Formulari de cerca

Marco Gmaseda
Marco Gmaseda
Dimarts, Desembre 2, 2014 - 14:00
Marco Gmaseda va exposar en la Fira de Cabanes
Marco Gmaseda va exposar en la Fira de Cabanes els seus olis i acrílics que li han consolidat com un dels artistes emergents de la província

Marco Gmaseda va exposar durant la Fira de Sant Andreu de Cabanes els seus olis i acrílics que li han consolidat com un dels artistes emergents més importants del moment en la província de Castelló. 

 

L'artista, que es definix a si mateix com inconformista, és natural de la ciutat de Castelló i ha collit un gran èxit amb nombroses exposicions en la província, que han suscitat l'interés del públic i dels especialistes en el món de l'art. 

 

L'artista va exposar en l'edifici de l'antiga presó annexa a l'Ajuntament els seus quadros, que en paraules de l'autor "els comence buscant una imatge que em transmeta quelcom, amb la que connecte, i amb materials de qualsevol tipus, amb qualsevol cosa que estiga a l'abast de la meua mà i que servisca per a ratllar un llenç, des de tinta xinesa, aquarel·la, pastís, acrílic.. Encara que actualment estic molt centrat en l'oli". 

 

A l'hora de triar els temes, reflectits en les seues obres exposades a Cabanes, es decanta per les figures humanes i per reflectir l'expressivitat en ells "fent especial insistència en els ulls, que són fonamentals en la meua pintura, perquè en ells esta tot, la mort u la vida". 

Imatges: 
Exposición Gmaseda
Exposición Gmaseda
Exposición Gmaseda
Site developed with Drupal