Formulari de cerca

Novena edición del taller de memoria
Novena edición del taller de memoria
Divendres, Setembre 18, 2015 - 12:45
Els majors de Cabanes i la Ribera inicien un nou taller de memòria
Borrás: "amb este tipus d'activitats, l'ajuntament busca millorar la qualitat de vida de les persones d'edat avançada".

Prop de 50 majors de Cabanes i de la pedania de la Ribera van començar el dia 16 de setembre 2015 la novena edició del curs per a previndre la pèrdua de memòria.

 

L'Ajuntament de Cabanes, a través de la regidoria de Benestar Social, ha programat esta activitat que ajuda a les persones majors a mantindre les seues capacitats cognitives. El taller, com en anys anteriors, estarà impartit per la psicòloga municipal, Marta Marín, el qual els ensenyarà tècniques per a activar els mecanismes de la memòria i per a desenrotllar una actitud mental positiva.

 

Com altres vegades, les classes es duran a terme dos dies a la setmana, els dimarts en la Ribera ("Hogar del Jubilat") i els dimecres a Cabanes (Casal Jove), en horari de 16:30 a 18:00, i es prolongaran fins al mes de juny.

 

Cal ressaltar que, esta activitat té una gran acollida i, per això, repetix des de 2007 per petició dels propis veïns del municipi i la participació en esta s'ha incrementat considerablement en les últimes edicions.

 

En l'inici de curs van estar presents l'alcaldessa, Estrella Borrás, el regidor de Benestar Social, Antonio Manuel Ruíz, i el tinent alcalde de la Ribera, Javier Llorens. Borrás va destacar que “amb este tipus d'activitats, l'ajuntament busca millorar la qualitat de vida de les persones d'edat més avançada”. A més, la primera edil va afegir que “és d'admirar la constància dels nostres majors i la il·lusió amb què assistixen a este curs, ja que este es realitza per petició d'ells mateixos”.

Imatges: 
Novena edición del taller de memoria La Ribera
Novena edición del taller de memoria Cabanes
Site developed with Drupal