Formulari de cerca

Fira Sant Andreu
Fira Sant Andreu
Dimecres, Novembre 26, 2014 - 14:15
L'oli del Plà de l'Arc serà protagonista en la Fira de Cabanes
El dissabte i diumenge (29 i 30 de novembre) a les 12:00 hores tindrà lloc una xarrada i degustació dels distints olis

L'oli del Pla de l'Arc serà protagonista de la Fira Agrícola de Cabanes que se celebrarà a finals de mes i que, com cada any, serà cita ineludible per a més de 15.000 visitants de tota la província.

La cooperativa agrícola Oleícola del Penyagolosa ha organitzat per al dissabte i el diumenge a les dotze del migdia una xarrada i degustació sobre els distints olis d'oliva verge extra que anirà a càrrec del cap de vendes de la cooperativa. L'Oleícola del Penyagolosa integra als productors de Cabanes, Vilafamés i la Pobla Tornesa.

La xarrada i tast s'emmarca dins de les activitats que anualment s'organitzen en la Fira de Sant Andreu per a donar a conéixer els productes autòctons i locals i promoure el seu consum. L'Oleícola participa sempre activament amb un estand en la Fira on dóna a conéixer els seus productes i en anteriors edicions ja ha promocionat l'oli verge extra en tastos com la que es va realitzar l'any 2012 també en el Casal Jove junt amb altres productes de Cabanes, com el torró de l'empresa Sant Lluís.

Site developed with Drupal