Formulari de cerca

Ajuntament de Cabanes
Ajuntament de Cabanes
Divendres, Juny 24, 2016 - 08:30
L’equip de govern de Cabanes amb sis regidors manté la despesa en càrrecs públics que tenia el PP amb sols 3 regidors

L’equip de govern de Cabanes, amb sis regidors ha decidit mantindre els mateixos cobraments que venia rebent el PP, els quals sols cobraven tres, l’excaldessa cobrava 2400 bruts al mes en 14 pagues, i dos dels regidor 320 euros bruts en 12 pagues.

L’actual alcaldessa, Virginia Martí, sols cobrarà assistències i no tindrà salari, el mateix cas que el segon tinent d’alcalde Carles Mulet.  La resta dels quatre regidors cobraran exactament el mateix que els tres del PP incloent l’alcaldessa. En eixe sentit, la tercer tinent d’alcalde, Lidon Moralla, i la regidora d’Urbanisme, Dolores Torreblanca,  cobraran en brut 564 euros al mes en sols 12 pagues dedicant 10 hores a la setmana. La regidora Ana Siurana dedicarà 30 hores a la setmana, amb un salari brut de 1124 euros al mes en 12 pagues. Soledat Segarra, amb 20 hores, tindrà un salari 781 euros bruts.

Les assistències a ple continuaran sent com anteriorment de 100 euros per  l’alcaldessa i de 60 per a la resta de regidors sense dedicació ( incloent els del PP), per junta de govern s’equipara el salari de president i vocal a 100 euros ( sols dos dels quatre regidors en cobraran) i per comissions informatives es manté l’assignació de  50 euros per president i 40 per vocal.

Des de l’equip de govern ha hagut un esforç perquè a pesar de ser un equip més nombrós que l’anterior, no supose cap despesa nova, i s’ha valorat que allò important és que els càrrecs públics se guanyen eixes assignacions, que siguen merescudes i que per dedicar-se unes hores al treball públic no acaben perdent diners al poder dedicar menys hores als treballs habituals. 

Site developed with Drupal