Formulari de cerca

Veïns de Torre la Sal
Veïns de Torre la Sal
Dilluns, Agost 22, 2016 - 10:30
L’equip de govern de Cabanes dóna la cara davant els veïns i veïnes del PAI Torre la Sal

Els sis membres de l’equip de govern de l’ajuntament de Cabanes van acudir a donar explicacions davant desenes de veïns i veïnes del PAI Torre la Sal, tant a nous residents i estiuejants que van comprar apartaments, com propietaris de sòl.

Amb el PAI paralitzat per ordre municipal i sense haver-se resolt la petició de pròrroga demanada fa anys per l’empresa, per silenci de l’ajuntament, el TSJ va declarar nul·les de ple dret totes les llicències donades; on des del principi es van cometre tot tipus d’irregularitats, sent ara  un greu problema per als veïns l’haver concedit llicències d’ocupació dels edificis sense estar la urbanització finalitzada i per tant sense recepcionar.

Els veïns es vénen queixant per la desatenció que s’ha vingut practicant per part de l’ajuntament, i en anys passats es va aplegar a convocar manifestacions contra l’anterior alcaldessa per la seua inacció. L’actual equip de govern va voler anar a explicar de primera mà les gestions fetes des de que a finals de maig assumira l’alcaldia, i es va contestar a totes les peticions, crítiques, suggeriments, queixes que lliurement van fer tots i totes les veïnes.

Des de l’equip de govern es va desgranar els passos donats i els que immediatament es van a donar, i es va mostrar l’empatia, solidaritat, indignació i impotència compartida per la situació que estan patint els propietaris d’apartaments i de sòls, entenent que és part de l’herència de quasi 17 anys de desgovern del PP.

L’equip de govern va demanar igualment compressió per la situació, es va oferir diàleg obert, i fluït, i es va remarcar que la urgència per solucionar el caos del PAI va estar en la taula en la primera reunió del nou equip de govern, i des d’aleshores no s’ha parat.

Site developed with Drupal