Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Divendres, Octubre 2, 2015 - 08:45
L'equip de govern de Cabanes desmentix les acusacions del CD Ribera
El CD Ribera sí que pot fer ús del camp de futbol municipal de Cabanes, tal com se li ha comunicat en nombroses ocasions.

Dissabte passat 26 de setembre, es va publicar en premsa un article sobre el retorn als terrenys de joc del CD Ribera, després d'una dècada sense jugar.

 

En l'escrit es responsabilitzava a l'Ajuntament de Cabanes, segons la direcció del club, que l'entitat riberenca no haja disputat la competició durant els últims deu anys. A més, s'assegurava que “s'ha trobat amb la negativa del consistori a cedir-los el camp de futbol per a jugar”. L'equip de govern vol desmentir estes acusacions, ja que el CD Ribera sí que pot fer ús del camp de futbol municipal de Cabanes, tal com se li ha comunicat en nombroses ocasions; únicament ha de compatibilitzar els seus horaris amb el CD Cabanes que també utilitza les instal·lacions.

 

D'altra banda, també s'al·legava que l'antic camp de futbol de la Ribera va ser expropiat pel propi ajuntament i, de nou, vol rectificar esta afirmació. Cal recordar que estos terrenys eren de titularitat municipal i no propietat del club. A més, estaven inclosos dins del Programa d'Actuació Integrada del Sector Torre La Sal i, per tant, amb l'expedient de reparcel·lació van ser destinats a les finalitats marcades pel propi pla.

 

Finalment, l'Ajuntament de Cabanes vol brindar, una vegada més, el seu suport i col·laboració a esta i a totes les associacions esportives i culturals del municipi.

Site developed with Drupal