Formulari de cerca

Cabanes
cabanes
Dilluns, Març 21, 2016 - 13:00
L'alcaldia de Cabanes contesta a les acusacions de ‘Units' de no incloure les seues mocions en els plens
Borrás: “totes i cada una de les mocions presentades es debaten en la sessió plenària”.

El dijous 17 de març, ‘Units pel Poble-Compromís' de Cabanes va emetre un comunicat acusant a l'alcaldia de rebutjar incloure les mocions presentades per l'oposició, en les que s'insta a altres administracions, en l'orde del dia dels plens ordinaris. D'altra banda, l'agrupació va al·legar que el Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana els ha donat la raó al consultar-li sobre este tema.

 

L'alcaldessa, Estrella Borrás, ha volgut desmentir estes acusacions “ja que les qüestions plantejades al Síndic de Greuges i les posteriors recomanacions que este va fer respecte d'això s'apliquen des de mitjans del passat any, en el moment que es va tindre coneixement d'esta petició”. D'altra banda, Borrás ha manifestat que “totes i cada una de les mocions presentades es debaten en la sessió plenària, sense cap tipus de discriminació, diferenciant en la convocatòria quines són competència d'alcaldia i quines d'elles són competència plenària”.

 

Finalment, Borrás ha afegit que “esta recriminació no té cap fonament, tal com es pot comprovar en la pàgina web municipal, on apareixen totes les actes dels plens”.

Site developed with Drupal