Formulari de cerca

Reunió veïns
Reunió veïns
Dimarts, Setembre 15, 2015 - 13:45
L'alcaldessa de Cabanes es reunix amb els veïns de la Ribera per a afrontar el possible tancament de la sucursal de Cajamar

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i el tinent alcalde de la Ribera, Javier Llorens, es van reunir amb el teixit associatiu de la pedania. L'objectiu d'esta trobada va ser la busca d'una eixida a una decisió que consideren injusta, la intenció de Cajamar d'eliminar la seua oficina bancària del nucli de la Venda Sant Antoni-Estació de la Ribera.

 

A la cita van acudir diferents representants de l'associació de veïns, l'associació d'ames de casa i l'associació de jubilats i pensionistes. Encara que es va trobar a faltar l'assistència de l'associació de caçadors, “perquè és un tema molt important i que afecta tots els veïns”.

 

A més, Borrás ha sol·licitat una reunió amb els responsables de l'entitat financera per a abordar este tema, que tindrà lloc el dilluns 14 de setembre. La primera edil i el tinent alcalde de la pedania s'han citat amb la direcció territorial i de zona de Cajamar per a tractar de frenar la seua pretensió que, en paraules de Borrás, “no tenen en compte el trastorn que poden ocasionar en el dia a dia de les persones”. Una vegada s'extraguen les conclusions d'esta entrevista, l'alcaldessa es reunirà amb la resta d'afectats i els empresaris de la Ribera per a veure quines mesures es poden prendre i intentar evitar així el tancament de l'oficina.  

Site developed with Drupal