Formulari de cerca

Dimarts, Setembre 15, 2015 - 13:15
L'alcaldessa de Cabanes insta a Cajamar a mantindre oberta la seua oficina en la Ribera
Borrás: "tractar d'eliminar una assistència essencial per als establiments i els veïns, és llevar-li quelcom que manté a la Ribera amb vida".

L'alcaldia de Cabanes, després de tindre coneixement que Cajamar pretén tancar la seua oficina bancària el nucli de la Venda Sant Antoni-Estació de la Ribera, ha enviat un comunicat a l'entitat financera amb l'objectiu de mantindre una reunió amb els seus responsables sobre este tema.

 

Cal recordar que, fa dos anys, l'empresa ja va tindre la pretensió de suprimir este servici i, només gràcies a la intermediació de l'ajuntament, es va aconseguir que es mantinguera durant dos dies a la setmana. Per això, la primera edil, Estrella Borrás, instarà a Cajamar a mantindre oberta esta sucursal. Borrás ha afirmat que “a vegades es prenen decisions, per part d'organismes o empreses tant públiques com privades, que no tenen en compte el trastorn que poden ocasionar en el dia a dia de les persones i només es guien pel compte de resultats”.

 

I és que, en este nucli també residixen persones d'avançada edat amb escasses possibilitats de mobilitat a altres poblacions, i que precisen habitualment de servicis bancaris. Així mateix, este tipus d'usuaris rarament fan ús de les noves tecnologies que ara oferixen les caixes i entitats bancàries. Segons l'alcaldessa, “tractar d'eliminar un assistència essencial per als establiments i els veïns, és llevar-li quelcom que manté a la Ribera amb vida”. En la pedania habiten al llarg de l'any unes 700 persones i, d'altra banda, és un centre turístic important per la seua proximitat als càmpings i apartaments de Torre La Sal, que es troben a l'estiu al cent per cent d'ocupació.

 

A més de la carta enviada sol·licitant una reunió urgent amb els directius de Cajamar, Borrás es reunirà es va reunir, junt amb el tinent alcalde, Javier Llorens, i les associacions de la Ribera per a buscar una eixida a esta decisió que consideren “tan injusta”.

Site developed with Drupal