Formulari de cerca

Platja de Torre la Sal
Platja de Torre la Sal
Dijous, Març 10, 2016 - 08:45
L'alcaldessa de Cabanes desmentix haver dit ‘ocupes' als veïns de Torre La Sal
Este malentés va tindre lloc en el ple extraordinari del dia 8 de març

El dimarts 8 de març va tindre lloc un ple extraordinari en l'Ajuntament de Cabanes per a abordar l'actual situació de paralització i abandó en què es troba el PAI Torre La Sal, pel fet que l'agent urbanitzador del mateix no complix amb la seua obligació de mantindre-ho. Uns treballs que deuria assumir COMERVI SA, pertanyent al Grup Marina d'Or, tal com dictaminen dos sentències judicials.

 

A més, durant la sessió, l'alcaldessa Estrella Borrás va informar els veïns del PAI que, encara que és cert que l'Ajuntament de Cabanes va concedir llicències de primera ocupació, el promotor de les vivendes va haver de fer constar en els contractes de transmissió de les mateixes el que exigia l'article 182.2 de la L.U.V. (Llei Urbanística Valenciana). És a dir, el compromís dels mateixos “de no utilitzar l'edificació fins a la conclusió de les obres d'urbanització i d'incloure tal condició en les transmissions de propietat o ús de l'immoble”.

 

Pareix que els veïns desconeixien esta dada i es van prendre com un greuge les paraules de l'alcaldessa, a qui ara acusen d'haver-los cridat “ocupes”, com informen en el blog de la seua associació. En paraules de Borrás, “el terme ‘ocupa' definix a aquell que pren possessió d'un lloc de manera il·legal. No he dit així mai les persones que han adquirit les seues vivendes de manera lícita i són els seus propietaris”.

 

En cap moment la primera edil es va referir a ells en este terme ni en cap altra forma despectiva, i va informar de la problemàtica des del respecte i la preocupació que li conferix el tema. No obstant això, cada sessió plenària queda gravada i transcrita, per la qual cosa es pot comprovar que estes acusacions no tenen cap fonament.

 

Finalment, Borrás lamenta la posició que ha adoptat l'Associació de Veïns PAI Torre de La Sal, demanant inclús la seua dimissió, ja que ella és la primera que ha treballat per defendre els interessos de tot el municipi. 

Site developed with Drupal