Formulari de cerca

Estrella Borrás
Estrella Borrás
Dilluns, Maig 9, 2016 - 15:00
L'alcaldessa de Cabanes deixa el seu càrrec després de 5 anys al consistori
Borrás: “hi ha motius personals que m'exigixen prendre esta difícil decisió”.

Este matí 9 de maig 2016, Estrella Borrás ha presentat davant del registre de l'Ajuntament de Cabanes la seua renúncia als càrrecs d'alcaldessa i regidora d'este consistori.

 

En este sentit, Borrás ha afirmat que “hi ha motius personals que m'exigixen prendre esta difícil decisió” i que presenta la seua renúncia “sabent que no podré compatibilitzar les meues obligacions com a alcaldessa de l'ajuntament". D'altra banda, hi ha assenyalat que “treballar pel meu poble ha sigut un honor” i ha volgut “agrair als veïns de Cabanes i la Ribera, l'afecte i la confiança que heu depositat en mi en estos anys”.

 

Borrás deixa l'alcaldia després de cinc anys treballant al servici del municipi. L'any 2011, va accedir a l'equip de govern com a regidor i, al setembre 2012, va assumir l'alcaldia després de la dimissió de l'anterior primer edil, Paco Artola. En 2015 va renovar el seu càrrec com a alcaldessa després de les eleccions municipals celebrades en el mes de maig. 

 

En breu es convocarà un ple extraordinari de caràcter urgent per a donar compte de la seua eixida de la Corporació. A partir d'este moment, Andrés Safont exercirà d'alcalde en funcions en la seua condició de primer tinent d'alcalde, fins que pot celebrar-se un ple d'investidura.

Site developed with Drupal