Formulari de cerca

Camp de futbol
Campo de futbol
Dijous, Gener 14, 2016 - 11:15
L'Ajuntament de Cabanes renova la gespa artificial del camp municipal Ricardo Martín
El consistori hi ha invertit més de 12.000 euros a condicionar este terreny, motivat per la seua aposta per promoure l'esport local.

Esta setmana finalitzaran les obres de reparació de la gespa artificial del camp de futbol municipal de Cabanes. Este projecte de remodelació del terreny de joc, encarregat per l'ajuntament de la localitat, es troba pràcticament acabat, a falta d'uns últims detalls. De fet, s'espera que, durant el dia de hui, l'empresa que ha executat els treballs autoritze la utilització de la instal·lació esportiva de nou. Cal assenyalar que les obres s'han executat en temps rècord.

Estos treballs de ‘posada al punt' de la gespa han suposat, principalment, la reposició de cautxú, 4kg per m2, la substitució de línies de joc, alçament i descompactat de fibres. També s'han realitzat renovacions de gespa en alguns llocs on s'ha produït un major desgast a causa de l'ús diari i les condicions meteorològiques. El consistori hi ha invertit més de 12.000 euros a condicionar este terreny, motivat per la seua aposta per promoure l'esport local.

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i el regidor d'esports, Andrés Safont van visitar els treballs quasi acabats. Borrás ha afirmat que “el resultat és immillorable. La gespa lluïx perfecte i se li ha tornat les condicions ideals per a poder continuar jugant. Ara també formarem els seus usuaris i als encarregats del camp sobre com mantindre-ho per a prolongar la vida d'este material”.

Site developed with Drupal