Formulari de cerca

Neteja camins
Neteja camins
Dilluns, Març 21, 2016 - 14:15
L'Ajuntament de Cabanes procedix al desbrossament de camins rurals i neteja de voreres d'emergència en la Ribera
L'alcaldessa de Cabanes ha explicat les diferents actuacions de neteja de pistes i camins rurals que s'han dut a terme en la Ribera en els últims dies.

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha explicat hui dilluns les diferents actuacions de neteja de pistes i camins rurals que s'han dut a terme en la Ribera en els últims dies.

 

La primera edil ha indicat que “amb l'arribada de la primavera, és més freqüent el pas de vehicles agrícoles i cotxes que es desplacen a les finques i als càmpings de Torre La Sal; per això, cal garantir la facilitat de pas i evitar els incidents que podria provocar la falta de visibilitat en els encreuaments dels camins”

 

Tal com ha informat el tinent alcalde de la pedania, Javier Llorens, el qual ha coordinat les labors de manteniment, “de moment s'ha actuat en camí que va des del nucli poblacional a Torre de La Sal, en la pista de la Masia de la Quadra i en el camí del Tall”. Finalment, Llorens ha afegit que “en els pròxims dies continuarem amb estes labors de segat de camins i la neteja de les voreres d'emergència per a garantir la seguretat viària en la zones més afectades pel creixement de matolls”.

Site developed with Drupal