Formulari de cerca

Oficina Turisme
Oficina Turisme
Dilluns, Desembre 12, 2016 - 15:00
L’Ajuntament de Cabanes posa en marxa un servei d’assessorament per a empreses turístiques locals
Virginia Martí: “Volem ajudar les empreses locals a millorar en matèria de planificació, gestió, comunicació i màrqueting turístic”

L’Ajuntament de Cabanes, en el marc de la nova estratègia d’impuls del turisme al municipi, posa en marxa un servei gratuït d’assessorament turístic i orientació empresarial per a les empreses locals i els emprenedors del sector que ho desitgen. Aquesta proposta sorgeix del recent treball d’actualització de l’àrea que està duent a terme la regidoria de Turisme, encapçalada per la també alcaldessa Virginia Martí.

Tal i com apunta Martí, la iniciativa “és fruit de les necessitats que s’han detectat en un diagnòstic previ portat a terme pel personal de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament i contempla assistir a les empreses locals en matèria de planificació, gestió, comunicació i màrqueting a fi i efecte de millorar la rendibilitat econòmica dels seus projectes empresarials". Aquest nou servei gratuït, del qual s’encarregarà un tècnic especialista en la matèria, estarà a la dispossició de tots els interessats dos dies a la setmana prèvia cita telefònica.

Axí maeix, pròximament es constituirà el Consell Municipal de Turisme amb l’objectiu d’establir un espai de cooperació públic-privada, “tant per identificar les necessitats i potencialitats turístiques de la població com per despertar i generar les sinèrgies que ajuden a impulsar la nova estratègia turística de Cabanes”. Una estratègia basada en la diversificació cap a segments potencials de turisme actiu, natural, patrimonial, cultural i gastronòmic.

Site developed with Drupal