Formulari de cerca

Foto
Foto
Dilluns, Desembre 14, 2015 - 10:30
L'Ajuntament de Cabanes millorarà la gespa artificial del camp de futbol municipal
El consistori invertirà més de 12.000 euros a condicionar este terreny de joc.

L'Ajuntament de Cabanes hi ha encarregat un projecte per a la reparació de la gespa del camp de futbol municipal. El consistori invertirà més de 12.000 euros a condicionar este terreny de joc, que compta amb més de 10 anys, i que s'ha deteriorat per l'ús diari d'entrenament, les competicions i les condicions meteorològiques.

 

Així doncs, a finals de desembre, es duran a terme tasques de reposició de cautxú, 4kg per m2, substitució de línies de joc, alçament i descompactat de fibres per a prolongar la vida d'este material. D'altra banda, també es realitzaran renovacions  de gespa en alguns llocs on s'ha produït un major desgast.

 

La decisió del govern municipal d'encarregar un nou projecte per al canvi de gespa pretén tornar al camp les condicions ideals per a poder continuar jugant. Esta no és l'única acció executada a Cabanes per a millorar les instal·lacions esportives enguany, fa uns mesos també es van reformar les cobertes del poliesportiu afectades per les pluges.

 

En els últims dies, l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, el regidor d'esports, Andres Safont, i un representant de l'empresa a què s'ha encarregat la reparació, han visitat el camp de futbol municipal per a veure ‘in situ' les necessitats adequació i planificar les obres, amb l'objectiu de crear les mínimes molèsties als dos clubs que ho utilitzen.

 

Borrás va assenyalar que “una de les nostres principals preocupacions és el fomentar hàbits saludables entre els jóvens de la nostra localitat i la Ribera; per això, continuarem realitzant un important esforç per millorar les instal·lacions, on s'impartixen les escoles esportives”.

Site developed with Drupal