Formulari de cerca

APP Cabanes
APP Cabanes
Dilluns, Agost 3, 2015 - 11:45
L'Ajuntament de Cabanes llança una nova APP per al seguiment de les festes
L'aplicació mòbil ha entrat en funcionament el dia 30 de juliol del 2015.

L'alcaldessa Cabanes, Estrella Borrás, ha anunciat el llançament d'una nova APP amb tota la informació local rellevant. Esta ferramenta permetrà que els ciutadans i visitants estiguen ‘al dia' sobre l'actualitat del municipi en qualsevol lloc a través dels seus dispositius.

 

L'aplicació mòbil ha entrat en funcionament el dijous 30 de juliol i, de moment, disposa de continguts bàsics i tot el que l'usuari necessita saber sobre les festes d'agost, que comencen el divendres 31. Està disponible gratuïtament per a Android i pot ser descarregada en el Play Store de Google amb el nom de ‘Cabanes APP'.

 

Des del consistori també s'informa que, a finals del mes d'agost, la plataforma es complementarà amb altres apartats com un directori de negocis locals, els bans municipals o els actes esportius i culturals de les associacions. A més, l'APP ja serà compatible per a dispositius IOS d'Apple.

 

Borrás ha destacat que “esta aplicació és fonamental i eficaç per a millorar l'experiència dels visitants. També aporta tota la informació que necessiten conéixer els nostres veïns”. “Des de l'ajuntament continuem invertint a facilitar les gestions als ciutadans i a potenciar el nostre municipi com un destinació turística amb una oferta diferenciada”, ha afegit.

Site developed with Drupal