Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dilluns, Febrer 22, 2016 - 08:15
L'Ajuntament de Cabanes convoca als hostalers per a planificar accions de promoció de la gastronomia local
La reunió tindrà lloc dilluns que ve 29 de febrer, a les 18:30 hores, en el Casal Jove.

L'Ajuntament, a través de la regidoria de Turisme i Desenvolupament Local, fa una invitació pública a tots els restaurants i bars de Cabanes i la Ribera perquè participen dilluns que ve 29 de febrer, a les 18:30 hores, en una reunió destinada a planificar conjuntament accions de promoció d'estos establiments i dels productes gastronòmics locals. La reunió programada pel consistori tindrà lloc en el Casal Jove.

 

Encara que en els pròxims dies es contactarà amb els empresaris per carta, la convocatòria està oberta a tots els interessats i s'invita a participar als que, per qualsevol circumstància, no l'hagen rebut.

 

D'altra banda, l'alcaldessa del municipi, Estrella Borrás, ha informat que “en les pròximes setmanes també durem a cap una reunió amb la resta de negocis no hostalers, on tindrem l'ocasió d'exposar propostes que reforcen l'economia local, dins del Pla Estratègic de Comunicació i Dinamització del Comerç 2016 que estem preparant; així com planificar un conveni de col·laboració amb les empreses de Cabanes i la Ribera per a enfortir el teixit comercial del nostre municipi”.

Site developed with Drupal