Formulari de cerca

Festes de la Joventut 2016
Festes de la Joventut 2016
Dimecres, Abril 13, 2016 - 14:45
L'Ajuntament de Cabanes col·labora amb les ‘Festes de la Joventut'
L'Associació de Jovens de Cabanes ja té tot preparat per a la sexta edició, que tindrà lloc els dies 15 i 16 d'abril.

L'Associació de Jovens de Cabanes ja té tot preparat per a la sexta edició de les ‘Festes de la Joventut', que tindrà lloc els dies 15 i 16 d'abril en esta localitat de la Plana Alta. Es tracta d'unes celebracions que s'han consolidat en el municipi i posen de manifest el paper fonamental d'esta associació a Cabanes.

 

Un espectacle musical i humorístic, trobada de xarangues, cercavila de disfresses olímpiques amb sangria per als assistents, concurs de paelles, menjar de germandat amb karaoke i música, ball amb l'orquestra The Luxe… són només algunes de les activitats que els jóvens ‘cabanyuts' han preparat per al gaudi dels veïns i de quants vullguen animar-se a participar en elles.

 

L'Ajuntament ha volgut col·laborar, un any més, aportant la infraestructura i la campanya de promoció en ràdio i premsa. L'alcaldessa, Estrella Borrás, ha assegurat que “és d'admirar l'esforç i la dedicació dels jóvens de Cabanes”. Borrás ha afegit que “saben que poden comptar amb l'ajuntament quan ho necessiten, ja que sempre estan disposats a ajudar en els actes que es realitzen en el poble i també configuren activitats pròpies amb què s'engrandix el calendari festiu i cultural de Cabanes”. 

Imatges: 
Festes de la Joventut 2016
Site developed with Drupal