Formulari de cerca

Foto brigada
Foto brigada
Dimecres, Agost 26, 2015 - 08:45
L'ajuntament de Cabanes col·labora amb els bombers forestals
El consistori cedix el magatzem municipal com a base per a esta brigada, des d'on inicien els seus protocols en la zona i resguarden els vehicles amb què actuen.

Cabanes acull, des del mes de juliol i fins a setembre, a una plantilla de cinc treballadors que reforcen les labors de prevenció i extinció d'incendis en la província. Es tracta d'una iniciativa de la Generalitat Valenciana, gestionada pel Consorci Provincial de Bombers de Castelló, que incorpora personal a l'equip d'emergències forestals en els mesos estivals, període en què el risc de foc augmenta considerablement.

 

L'ajuntament de la població col·labora amb esta iniciativa en els últims anys. Concretament, el consistori cedix el magatzem municipal com a base per a esta brigada, des d'on inicien els seus protocols en la zona i resguarden els vehicles amb què actuen.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha manifestat que “és molt important i encomiable la labor del consorci i dels nostres bombers. Poden continuar comptant amb la nostra col·laboració, amb la que pretenem facilitar la gestió de les emergències per incendis i evitar posar en risc algunes zones d'alt valor ecològic del nostre terme i la seguretat dels nostres veïns”.

 

Cal recordar que en 2013, l'ajuntament va condicionar dita local municipal per a albergar el primer centre homologat en les especialitats de forestal i silvicultura de la Comunitat Valenciana.   

Site developed with Drupal