Formulari de cerca

PPOYS 2016
PPOYS 2016
Dimarts, Abril 5, 2016 - 12:45
L'Ajuntament de Cabanes aprova una inversió de 110.000€ en obres en la localitat i en la Ribera
Les obres es desenvoluparàn en diferents vies públiques, tant de Cabanes com de la Ribera, i en la xarxa d'abastiment i distribució d'aigües

L'Ajuntament de Cabanes, va aprovar en l'última sessió plenària, la inversió de 110.000€ en quatre projectes del municipi, englobats dins dels Planes provincials d'Obres i Servicis 2016 de la Diputació de Castelló.

 

Les obres es desenvoluparàn en diferents vies públiques, tant de Cabanes com de la Ribera, i en la xarxa d'abastiment i distribució d'aigües; i es posaran en marxa en els pròxims mesos.

 

Es destinaran 50.000€ a la pavimentació del ‘Camí Vell' de Cabanes a Benlloch, 20.000€ a la pavimentació del ‘Camí Fontanelles' en el nucli del Ventorrillo, 20.000€ més es destinaran a la pavimentació de la plaça en el carrer Vilanova, situada en la Venta Sant Antoni-Estació. D'altra banda, el consistori reservarà altres 20.000€ al sanejament i abastiment de la xarxa d'aigua en El carrer Els Barques de Torre La Sal.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha manifestat que “hem valorat les possibles actuacions i prioritzat en aquells llocs en què consideràvem més important actuar, de tot el terme municipal, i afavorint tots els nostres veïns”. 

Site developed with Drupal