Formulari de cerca

C/ Ausias March
C/Ausias March
Dijous, Abril 7, 2016 - 13:15
L'Ajuntament de Cabanes aprova un projecte per a millorar l'abastiment d'aigua en la zona alta del municipi
El projecte comptarà amb una inversió de 37.000€. La solució assegurarà el subministrament aprofitant la infraestructura ja existent.

L'Ajuntament de Cabanes ha aprovat el projecte de millora de les xarxes d'abastiment d'aigua per a la zona alta, que comptarà amb una inversió de 37.000€.

 

L'alcaldessa, Estrella Borrás, ha explicat que “la diferència d'altura de les vivendes situades en la part alta de Cabanes, respecte a la resta d'immobles de la localitat, provocava una falta de pressió en el subministrament d'aigua. Ara, amb esta mesura, s'aconseguirà mantindre la pressió en la dita zona i controlar-la en tota la població”.

 

Així doncs, la solució per la qual han optat els tècnics municipals assegurarà el subministrament eficient aprofitant la infraestructura ja existent. Per a això, s'instal·larà una nova conducció que partirà del depòsit municipal fins a la zona alta del nucli urbà; a més d'una nova vàlvula hidràulica reductora de pressió en el carrer Ausias March.

 

Finalment, la primera edil ha informat que “també es dotarà d'un filtre a la Font del Bon Succés, en la Plaça dels Hostals, destinat a eliminar les possibles impureses que arrossega l'aigua abans des de la seua captació”. “Totes estes mesures optimarán considerablement el subministrament i la qualitat de l'aigua, sense que açò supose un gasto addicional per als veïns en el rebut de l'aigua”, ha conclòs Borrás. 

Site developed with Drupal