Formulari de cerca

Autos Locos 2015
autos locos 2015
Dilluns, Agost 3, 2015 - 12:30
Els jóvens de Cabanes es bolquen amb les seues festes
Mostra d'això ha sigut este primer cap de setmana de celebracions

Els veïns i veïnes de Cabanes es troben immersos en les seues festes en honor a Sant Joan Baptista i Sant Roc.  Del 31 de juliol al 9 d'agost, podran participar dels nombrosos actes organitzats per l'ajuntament i que compta amb la col·laboració de diferents associacions locals i dels jóvens del municipi.

 

Segons la seua alcaldessa, Estrella Borrás, el programa de festes “està configurat per un infinitat d'activitats que organitzen diferents agrupacions i associacions. És d'admirar l'esforç, la dedicació i les ganes de col·laborar de tots els ‘cabanyuts' i, sobretot, dels nostres jóvens”.

 

Mostra d'això ha sigut este primer cap de setmana de celebracions. El divendres 31 de juliol, la ‘Nit de la Velà' va sorprendre un any més a tots els assistents a la carpa de festes. Es tracta d'un espectacle musical i còmic protagonitzat per artistes locals i que va recuperar l'Associació de Joves de Cabanes en 2014, després de vint-i-un anys sense realitzar-se. A més, esta iniciativa, que va ser impulsada en els anys 80, té també un caràcter solidari. Els 1.626,64€ recaptats amb les entrades, junt amb els restants fins a arribar a 2.000€ donats directament per l'organització, seran entregats a l'Associació Espanyola contra el Càncer.

 

Una altra de les activitats organitzades pels jóvens de Cabanes i que més expectació genera és la carrera "d' autos locos". El dissabte 1 d'agost, des de les quatre i mitja de la vesprada es va celebrar esta tradicional prova que enguany aconseguia la seua quinta edició. Tots els "autos" que participen en la desfilada es van exposar en el carrer Ramón i Cajal.

 

El primer classificat de la prova va ser Carles Lopez d'Atzeneta, seguit de Zeus Rambla de Villanova d'Alcolea i, en tercer lloc, J. Antonio Seguer i Carlos Trisol d'Albocàsser. El premi a "l'auto loco" més original ho va rebre Hector Gil. També van rebre un reconeixement com a corredors més jóvens de la prova. Al finalitzar també va tindre lloc un berenar per a tots els participants.

 

Entre els actes més emotius realitzats durant el cap de setmana cal destacar el partit de futbol amistós memorial ‘Ricardo Martín Mateu' i el llançament del coet anunciador de les festes, acompanyat per l'actuació  del Grup de Danses de Cabanes en la plaça dels Hostals. Finalment, ahir diumenge 2 la Unió Musical Santa Cecília de Cabanes va oferir un increïble concert que va emocionar els veïns i veïnes de la població.

Site developed with Drupal