Formulari de cerca

Fiesta del Agua
Fiesta del Agua
Dijous, Agost 6, 2015 - 17:15
Jocs, tallers i molta aigua per als "peques" de Cabanes
"La participació infantil en esta edició ha superat totes les expectatives i, per descomptat, mantindrem esta iniciativa en els pròxims anys".

La piscina municipal de Cabanes va acollir, el dimecres, la Festa de l'Aigua. Els xiquets i xiquetes de la població van poder disfrutar de les manualitats, els unflables i els jocs aquàtics organitzats per l'ajuntament amb el patrocini de ‘La Maleta de Paula' i ‘Bots Unflables'.

 

En horari d'11:00h a 14:00h i de 16:30h a 18:30h, els ‘peques' de Cabanes se'l van passar en gran amb els monitors i les activitats programades. Des de l'organització s'ha comunicat que “la participació infantil en esta edició ha superat totes les expectatives i, per descomptat, mantindrem esta iniciativa en els pròxims anys”.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha afirmat que “hem preparat un complet programa de festes adaptat a totes les edats i gustos. Són necessaris també els actes per als nostres xiquets i xiquetes, com esta jornada dedicada exclusivament a ells o els tancaments infantils i bous unflables de ‘Bou per la Vila' que tindran lloc en els pròxims dies”.

Site developed with Drupal