Formulari de cerca

Concert de Nadal
Concert de Nadal
Dimarts, Desembre 29, 2015 - 13:15
Isabel Julve i la Unió Musical Santa Cecília brillen en el concert de Nadal
Davall la batuta de Gabriel Sanchís, uns músics plens de talent, van interpretar peces de diversos gèneres que van aconseguir els aplaudiments del públic.

El diumenge 27 de desembre, la Unió Musical Santa Cecília de Cabanes va oferir el seu tradicional concert de Nadal en un abarrotat Saló de Cristall de la Casa de la Cultura.

 

La banda de música junt amb la jove soprano local, Isabel Julve, va emocionar els assistents amb un extraordinari recital, replet de sorpreses i moments molt emotius, i que s'ha convertit en tot un clàssic per a estes dates.

 

Davall la batuta de Gabriel Sanchís, uns músics plens de talent, van interpretar diferents peces de diversos gèneres que van aconseguir els aplaudiments repetits del públic. En la primera part, la cantant lírica, acompanyada al piano per la seua professora Arantxa Martínez, va fer estremir-se als presents amb els temes ‘O cessate di piagarmi' de A. Scarlatti, ‘Nel cor più non mon sento' de G. Paisiello; i les cançons populars ‘Anda Jaleo', ‘Las Morillas de Jaén' i ‘Nana de Sevilla'. En la segona part, a càrrec de la banda municipal, van sonar ‘García Trejo' d'autor anònim, ‘Trois Danses' de A. Khachaturian i J. Ardenois, les partitures de J. Strauss amb ‘Donder en ‘Blinksem' i ‘Xut Xat' i ‘Sleigh Ride' de L. Anderson. Especialment impressionants van ser el ‘Nit de pau' i  el ‘AVE Maria' de la banda, acompanyant Isabel Julve per a finalitzar. Per descomptat, no va faltar tampoc la ‘Marxa Radetzky' de J. Strauss, com en els grans concerts d'any nou, amb les palmes d'un animat públic.

 

A l'acte va acudir l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, acompanyada pels membres del seu equip de govern. La primera edil va felicitar el director i als músics i els va agrair, una vegada més, “la seua implicació i esforç”. Borrás va ressaltar que “la banda de Cabanes, a més de la seua qualitat i ‘saber fer', té interioritzat un gran esperit de servici i ens acompanya en cada un dels moments importants en el calendari nostre municipi, demostrant el seu amor per Cabanes i per les seues tradicions”. 

Imatges: 
Concert de Nadal
Concert de Nadal
Site developed with Drupal