Formulari de cerca

Foto III Mostra Folklórica
Foto III Mostra Folklórica
Dimarts, Setembre 15, 2015 - 14:15
La III Mostra Folklórica de Cabanes va congregar a multitud de públic
A pesar del mal temps, que va obligar a traslladar l'exhibició a la Carpa de festes, l'acte va ser tot un èxit.

El dissabte 12 de setembre, l'Associació Cultural Grup de Danses de Cabanes va celebrar la seua tercera edició del seu Mostra Folklórica. A pesar del mal temps, que va obligar a traslladar l'exhibició a la Carpa de Festes, l'acte va ser tot un èxit.

 

En esta ocasió, van participar l'Associació Cultural Folklòrica ‘Aires de Moral' de Moral de Calatrava (Ciudad Real) i  la Peña Huertana ‘El Caliche" de Los Garres (Múrcia); a més de la rondalla ‘Els Kimbols' de Figueroles i el Grup de Tabal i Dolçaina local ‘Dolçal i Tabaina', presents en esta cita des de fa anys. El públic assistent va disfrutar amb els balls tradicionals del municipi i va descobrir altres de distintes zones del país.

 

L'alcaldessa del municipi, Estrella Borrás, va acompanyar els integrants de l'associació en la ‘mostra' i els va agrair una vegada més la seua implicació i compromís. Com va afirmar la primera edil, “és molt important la labor del Grup de Danses, defensors d'una part essencial de la cultura popular i les nostres tradicions”. “També vull sumar-me a l'homenatge que ha rebut Silvia Bellés, per l'excel·lent treball realitzat estos anys com a presidenta d'esta associació”, va afegir Borrás. 

Imatges: 
Foto III Mostra Folklórica
Foto III Mostra Folklórica
Foto III Mostra Folklórica
Site developed with Drupal