Formulari de cerca

Grup de danses
Grup de danses
Divendres, Abril 24, 2015 - 10:45
El Grup de Danses va exhibir els seus balls tradicionals a Ermua
D'esta manera, van mostrar la varietat i colorit d'una mostra folklòrica diferent de la coneguda a Euskadi

El passat cap de setmana, el Grup de danses de Cabanes es va traslladar fins a Ermua (Biscaia) per a participar en la trenta-huitena edició de la festa basca o 'Euskal Jaia'. Es tracta d'una celebració que constituïx tot un homenatge a la dansa tradicional basca.

 

Els cabanencs van ser invitats pel Grup Txindurri, promotors de l'acte, per a realitzar una exhibició de dansa típica de la localitat castellonenca. D'esta manera, van mostrar la varietat i colorit d'una mostra folklòrica diferent de la coneguda a Euskadi. Després de l'esdeveniment, els organitzadors van agrair al grup la seua participació i van ressaltar la bellesa del seu ball i la coordinació dels passos.

 

Al seu retorn, l'alcaldesa de Cabanes, Estrella Borrás, va voler felicitar al Grup de danses “per portar el nom del nostre poble a tants llocs” i els va animar a continuar amb el seu treball altruista.

 

Grup de danses de Cabanes

 

El Grup de danses de Cabanes realitza una labor molt important en el municipi. Esta associació fa possible la conservació d'un gran nombre de danses pròpies de la localitat com ‘l'Anguila de Cabanes' o el ‘Tari-tai-ta'. Cal destacar que l'agrupació ha participat en altres certàmens semblants en destins com Múrcia, Eivissa o Ciudad Real.

Site developed with Drupal