Formulari de cerca

III Mostra Folklórica
III Mostra Folklórica
Dimecres, Agost 26, 2015 - 09:00
El Grup de Danses de Cabanes organitza la III Mostra Folklórica
Es tracta d'una iniciativa que l'associació programa amb l'objectiu de posar en valor els balls tradicionals.

L'Associació Cultural Grup de Danses de Cabanes celebrarà, el dissabte 12 de setembre, la tercera edició del seu Mostra Folklórica. Es tracta d'una iniciativa que l'associació programa amb l'objectiu de posar en valor els balls tradicionals com a part essencial de la cultura popular de distintes zones del país.

 

A partir de les 19:00h, s'iniciarà una desfilada dels grups participants pels carrers del municipi que finalitzarà en la Plaça dels Hostals, on tindrà lloc l'exhibició de danses. En esta ocasió, s'ha invitat a participar a l'Associació Cultural Folklòrica ‘Aires de Moral' de Moral de Calatrava (Ciudad Real) i a la Peña Hortolana ‘El Pinyol' dels Recules (Múrcia). Per descomptat, tampoc faltaran a la cita la rondalla ‘Els Kimbols' de Figueroles i el Grup de Tabal i Dolçaina local ‘Dolçal i Tabaina', ja assidus a esta exhibició.

 

La ‘mostra' està englobada en el ‘III setembre Cultural-Esportiu' que organitza l'ajuntament junt amb diferents associacions i clubs de la localitat. Es tracta d'una agenda repleta d'actes per a totes les edats, que es realitzen des de fa tres anys durant els caps de setmana de setembre.

Site developed with Drupal