Formulari de cerca

Govern de progrés
Govern de progrés
Dimecres, Juny 8, 2016 - 11:00
El Govern de progrés de Cabanes reparteix les regidories
Per decret d'alcaldia del qual es donarà compte al ple municipal només es puga convocar, l'equip de govern progressista de Cabanes ja ha repartit les competències.

Per decret d'alcaldia del qual es donarà compte al ple municipa només es puga convocar, l'equip de govern progressista de Cabanes compartit entre Units pel Poble-Compromís i PSPV-PSOE ha repartit ja les competències entre sis grans àrees que es mantindran durant tota la legislatura malgrat el relleu en l'alcaldia en un any i mitjà.

L'actual alcaldessa, Virginia Martí ocuparà les àrees d'Hisenda, Esports, Turisme i Platges. Soledad Segarra serà la primera tinent d'alcalde, i regidora d'Impuls de l'activitat econòmica, Educació, Formació i Ocupació. Carles Mulet serà el segon tinent d'alcalde, amb les regidories de Cultura, Tradicions, Patrimoni i Fires. La tercera tinença d'alcaldia a càrrec de Lidón Moralla, tindrà les competències en els nuclis de la Ribera i Festes.

Dolores Torreblanca serà la regidora d'Urbanisme, Medi Ambient i Agricultura i Ana Belén Siurana Infraestructures Municipals, Benestar Social i Igualtat.
L'actual equip de govern està treballant intensament des del dia 28 de maig en el qual va assumir l'alcaldia, fent front a aquells assumptes que l'anterior equip va deixar sense resoldre de termini imminent, tals com l'organització de les brigades municipals, l'adequació de les platges per a la propera temporada estival, la tramitació d'ajudes i subvencions pendents, la gestió del banc de llibres, les festes de Sant Pere de la Ribera, la revisió dels grans temes urbanístics no resolts, i la tramitació burocràtica que s'havia quedat en suspens durant les últimes setmanes.

Una de les prioritats del nou equip progressista, una vegada superats les tràmits pendents ineludibles, serà l'aprovació del pressupost per 2016, al fet que al no disposar del mateix per la negativa del PP a presentar-ho al ple, està llastrant les possibilitats de tots els departaments de l'ajuntament, creant una situació de bloqueig.

Site developed with Drupal