Formulari de cerca

Inauguración exposició ramadera
Inauguración exposició ramadera
Dilluns, Novembre 30, 2015 - 11:00
La gastronomia local, protagonista en la Fira de Sant Andreu de Cabanes
A les 12:00h va tindre lloc una conferència i tast sobre oli d'oliva, impartida per Eduardo Albert, responsable de vendes de la ‘Oleícola del Penyagolosa'.

El bon temps d'este cap de setmana ha propiciat les visites a la 508 Fira de Sant Andreu de Cabanes. Este fet s'ha notat, des del dissabte, en els bars i restaurants del municipi, que han incrementat la seua clientela gràcies a la presència de més persones en els carrers i a la bonança del clima.

 

El dissabte, a les deu i mitja, l'alcaldessa Estrella Borrás, junt amb les autoritats municipals, van inaugurar de forma oficial la ‘Exposició Ramadera'. A continuació, van visitar els diferents expositors agrícoles i ramaders; així com la resta d'estands que conformen la fira. Durant el matí també es van succeir diverses activitats infantils, organitzades per ‘parcs Naturals de la Generalitat Valenciana' i Creu Roja.

 

Els productes autòctons també van ser protagonistes indiscutibles en esta jornada de la fira, que acull la presència d'empreses i productors locals de vins, espumosos, olis i patés d'oliva. Les típiques ‘figues albardaes' i 'borraines' fetes per l'Associació d'Ames de Casa van ser un èxit entre els visitants.

 

A les 12:00h es va dur a terme una conferència i tast sobre oli d'oliva, impartida per Eduardo Albert, responsable de vendes de la ‘Oleícola del Penyagolosa'. A la vesprada, també es va realitzar una xarrada sobre normativa agrícola i equips de polvoritzar, organitzada per Agroiteaf SCP; així com una xarrada-anàlisi sobre la situació actual del sector agropecuari, organitzada per Bankia.

 

El colofó final a esta primera jornada ho va posar la festa organitzada per l'Associació de Joves de Cabanes, en col·laboració amb l'ajuntament, amb l'actuació de l'Orquestra món i la discomóvil The Luxe. 

Imatges: 
508 Fira Sant Andreu
508 Fira Sant Andreu
Site developed with Drupal