Formulari de cerca

Sesión plenaria
Sesión plenaria
Divendres, Juliol 17, 2015 - 09:45
La formació de comissions i les retribucions dels regidors "veuen la llum"
Estos punts ja van ser tractats en l'anterior sessió i no van poder ser aprovats a causa del desacord entre els diferents grups polítics

 El nou govern de Cabanes es va reunir ple extraordinari, el dimarts 14 de juliol, per a decidir la composició de les comissions informatives, les retribucions dels càrrecs electes i el nomenament dels representants de la corporació en altres òrgans.

 

Tots estos punts ja van ser portats en l'orde del dia de l'anterior sessió, celebrada el 3 de juliol, i no van poder ser aprovats a causa del desacord entre els diferents grups polítics. Després de la negativa de l'oposició a acceptar-los i no arribar a cap tipus de resolució, atés que no va presentar cap esmena, van quedar traslladats a este ple on ja han sigut resolts.

 

El primer dels assumptes ha sigut la composició de les comissions informatives, que estaran formades per un representant de cada un dels grups. S'ha optat per esta solució al rebutjar la proposta equànime de l'alcaldia, que comptava amb l'informe favorable de la secretaria, on este òrgan quedava constituït per dos integrants del Partit Popular, dos de ‘Units pel Poble', dos del Partit Socials, un de Ciutadans i l'alcaldessa del municipi, Estrella Borrás. A causa de les discrepàncies en l'assumpte, la presidència ha atorgat cinc minuts de recessió que han servit per a aconseguir una decisió unànime que atorga un portaveu, amb vot ponderat, a cada agrupació.

 

Respecte a les retribucions salarials dels regidors, l'equip de govern ha presentat una nova proposició que manté les assignacions de l'anterior legislatura. Ha sigut aprovada amb els vots favorables del PP i Ciutadans; i l'abstenció de ‘Units pel Poble' i PSOE.

 

Finalment, el nomenament dels representants de la corporació en altres òrgans ha comptat amb els vots del PP i l'abstenció de tota l'oposició.

Site developed with Drupal