Formulari de cerca

Foto
Foto
Dimarts, Novembre 10, 2015 - 11:30
La font del Bon Succés de Cabanes recupera el subministrament d'aigua després d'uns dies d'avaria
La font va patir un tall degut a un problema en la seua canalització.

Este cap de setmana, els veïns de Cabanes van comprovar que en la font de la Plaça dels hostals, la del Bon Succés, tornava a brollar l'aigua després d'uns dies d'avaria. I és que, amb el fort temporal succeït en la província en l'última setmana, la font va patir un tall de subministrament degut a un problema en la seua canalització.

 

Cal recordar que la conducció de l'aigua des del seu naixement, ubicat en l'ermita dels Santes, a uns 7 km de la població, es realitza a través d'una canonada per impuls natural. Per això, ha suposat un ardu treball recuperar la pressió suficient que la portara de nou al poble. En quant van cessar les pluges, la brigada municipal es va posar a treballar d'immediatament.

 

La restricció d'aigua no va afectar en cap cas a les vivendes del municipi; no obstant això, tal com va recordar l'alcaldessa “la Font del Bon Succés és un lloc emblemàtic del nostre poble i forma part de l'orgull de pertinença dels ‘cabanyuts'. Molts dels nostres veïns encara ompliran les seues garrafes a la font per a consum; per això, era prioritari esmenar este problema com més prompte millor. Encara que no ha sigut tasca fàcil”.

 

La Font del Bon Succés

 

La qualitat i l'abundància de les aigües del barranc del Ritxer, i concretament la que naix en el paratge dels Santes, no va passar desapercebuda per als habitants de Cabanes que, en 1925, la van conduir fins a la població i van construir una font que porta el nom de la seua patrona i que, des de llavors, abastix els veïns. 

Site developed with Drupal