Formulari de cerca

Fira Sant Andreu
Fira Sant Andreu
Dimarts, Desembre 1, 2015 - 08:45
La Fira de Sant Andreu dinamitza el turisme de Cabanes
Borrás: “és una bona oportunitat per a donar a conéixer el nostre patrimoni, la nostra gastronomia i els nostres recursos turístics”.

El diumenge 29 de novembre, Cabanes va acollir l'última jornada de la Fira de Sant Andreu 2015. Durant tot el dia, milers de visitants es van acostar a esta localitat de la Plana Alta per a recórrer la fira i conéixer, de primera mà, els diferents estands i expositors situats en el carrer la Fira i els carrers adjacents. Cal ressaltar que el diumenge va ser el dia en què major afluència de públic va haver-hi.

 

Encara que és una mostra fonamentalment agrícola i ramadera, també “és una bona oportunitat per a donar a conéixer el nostre patrimoni, la nostra gastronomia i els nostres recursos turístics”, tal com va ressaltar l'alcaldessa, Estrella Borrás. Així doncs, aquells que es van acostar a Cabanes durant tot el cap de setmana, van poder descobrir un municipi que té molt que oferir com a destinació turística.

 

En este sentit, a les 12:30h. en el Casal Jove, va tindre lloc la presentació de la nova aplicació per a mòbils ‘Amazing City'. Es tracta d'una aposta del consistori per a dinamitzar el turisme de Cabanes i la Ribera i diferenciar la seua oferta. En paraules de Borrás, “és imprescindible utilitzar les noves tecnologies en este sector que està en constant canvi. No basta d'informar els viatgers, sinó que cal fer-ho de la manera més dinàmica possible”. Esta aplicació permet a l'usuari conéixer el lloc per mitjà d'un joc interactiu i vídeos explicatius.

 

D'altra banda, es van desenrotllar altres activitats complementàries a la fira com “bous infantils” i la “cagà del manso”, organitzades per l'Associació Cultural “Penya els Galls”; i tallers per als més menuts a càrrec del Parc Natural del Prat Cabanes-Torreblanca i Desert de les Palmes.

 

Finalment, a les 20h, es va clausurar esta 508 edició de la Fira de Sant Andreu que ha complit totes les expectatives quant a assistència i participació.

Imatges: 
Fira Sant Andreu
Fira Sant Andreu
Site developed with Drupal