Formulari de cerca

tancament CEIP
tancament CEIP
Dilluns, Desembre 28, 2015 - 14:15
Finalitzen les obres de tancament superior en el pati d'infantil del CEIP de Cabanes
El consistori hi ha invertit prop de 9.000€ a ensostrar una de les zones exteriors del CEIP la Mare de Déu del Bon Succés.

L'ajuntament de Cabanes dóna per acabades les obres de tancament superior en el porxe del pati d'infantil del centre escolar.

El consistori hi ha invertit prop de 9.000 € a ensostrar, amb plaques d'alumini, una de les zones exteriors del CEIP la Mare de Déu del Bon Succés. D'esta manera, la nova coberta permetrà que els alumnes també facen ús de les instal·lacions annexes a l'edifici en situacions metereològiques adverses. L'obra atén a una demanda del Consell Escolar, i ha necessitat l'autorització de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana perquè es duguera a terme.

D'altra banda, esta important actuació correspon a les accions programades per l'ajuntament per a enguany, amb l'objectiu de consolidar i mantindre el centre educatiu. Fa uns mesos, ja es va instal·lar una tanca de seguretat en el carrer Sufera per a millorar la seguretat viària de les zones pròximes al col·legi i, en breu, també s'executaran altres treballa-vos en els accessos.

L'alcaldessa de Cabanes, ha seguit de prop el desenrotllament del projecte. En paraules de la primera edil, "la teulada del pati era necessari perquè els més menuts disfruten, en les millors condicions, del seu temps de recreació. L'educació és l'aposta d'este equip de govern des del primer dia, ho hem demostrat en nombroses ocasions". Finalment, ha afegit que "les millores en el nostre municipi arriben a poc a poc, encara que a vegades no tan ràpid com ens agradaria perquè depenem d'altres administracions"

Site developed with Drupal