Formulari de cerca

Acondicionamiento camino Fontanelles
Acondicionamiento camino Fontanelles
Dimarts, Març 24, 2015 - 09:00
Finalitzen les obres d'asfaltat i condicionament del camí Fontanelles
És una de les sis intervencions promogudes per l'Ajuntament en el terme municipal

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, va visitar el nucli del Ventorrillo, on han finalitzat les labors de condicionament i pavimentació del camí Fontanelles, amb una inversió total de 40.000 euros.

"L'asfaltat del camí Fontanelles és un altre projecte que finalitza amb èxit. Era necessària l'adequació d'este vial perquè està junt amb diferents explotacions agrícoles i per ell transiten molts camions", ha explicat l'alcaldessa.

Es tracta d'una de les sis intervencions, promogudes per l'Ajuntament, en el terme de Cabanes i en la pedania de la Ribera. Una iniciativa cofinançada en un 60% per la Diputació provincial, emmarcada dins dels Planes provincials d'Obres i Servicis (PPOYS) 2014-2015, i en un 40% pel Consistori. Dimarts passat 10, el diputat d'Infraestructures i Cooperació, Héctor Folgado, es va desplaçar al lloc per a comprovar la marxa de les obres.

A més d'esta actuació, s'estan duent a terme altres en la xarxa de sanejament del propi municipi, el pressupost de la qual ascendix a 90.000 euros, i en el clavegueram del nucli Venda de Sant Antoni, amb una inversió de 20.000 euros. A les que se sumaran les programades per als pròxims mesos en l'edifici polifuncional en el nucli Venda-Estació, per valor de 20.000 euros, en l'enllumenat públic del nucli de l'Empalme, per import de 20.000 euros i finalment, en Torre La Sal, amb la millora de les xarxes d'electricitat i subministrament d'aigües potables per import de 20.000 euros.

Site developed with Drupal