Formulari de cerca

XV Marxa a Peu de Cabanes
XV Marxa a Peu de Cabanes
Dilluns, Febrer 9, 2015 - 09:15
Èxit de participació en la XV Marxa a Peu de Cabanes
Cabanes va reunir prop de 400 aficionats a les carreres de muntanya disposats a disfrutar d'un gran dia pels seus bells paratges

El Club Running de Cabanes va celebrar ahir, 7 de febrer, la popular Marxa a Peu. De nou, l'organització va quedar gratament sorpresa amb l'acollida que va tindre la prova en la localitat, a més de l'èxit de participació que va aconseguir en la seua XV edició.

 

Cabanes va reunir prop de 400 aficionats a les carreres de muntanya disposats a disfrutar d'un gran dia pels seus bells paratges, a pesar del fred que es va viure en les primeres hores del matí. A les 9:00h, en la plaça Els Hostals, es va iniciar un recorregut de 22,6 quilòmetres per tot el terme municipal.

 

La Marxa va comptar amb la victòria d'Albert Ferrer Camañes, que va realitzar el trajecte en un temps de 01:43:53, seguit d'Abel Bellés Guimerà, de l'equip local, amb 01:45:04. El tercer lloc el va aconseguir Guillaume Taillebresse, en 01:45:35.

 

Respecte a la classificació femenina, Silvia Sos Meliá, va ser la millor amb un temps de 02:10:14. En segona posició, Sonia Mundina Gil, amb una marca de 02:14:01 i Patry Barreda Bort en tercera posició, amb 02:19:00.

 

A l'entrega de premis va assistir l'alcaldessa de la vila, Estrella Borrás, i l'edil d'esports, José Manuel Nos. Borrás va felicitar els vencedors i va agrair “l'esforç i la dedicació de tots aquells que treballen desinteressadament per Cabanes, com el Club Running”.

Site developed with Drupal