Formulari de cerca

MasterClass de spinning
MasterClass de spinning
Divendres, Abril 24, 2015 - 10:30
Èxit de participació en la Masterclass de spinning de Cabanes
El consistori va decidir apostar de nou per esta iniciativa, amb l'objectiu de promocionar la vida saludable i l'activitat física en la població

El dissabte 18 d'abril, la Masterclass de Spinning de Cabanes va reunir al voltant de 80 persones entorn d'esta pràctica esportiva. Esta cita, que repetix des de fa tres anys, va ser organitzada pel Gimnàs Climm i va comptar amb el patrocini de l'Ajuntament i la col·laboració d'empreses locals.

 

A partir de les quatre i mitja de la vesprada, la plaça els Hostals, es va convertir en l'escenari idoni perquè els aficionats a les bicicletes estàtiques disfrutaren de la classe. De la mateixa manera, els més menuts van poder passar una bona estona amb les activitats alternatives programades i amb els castells unflables disposats per a ells, mentres els seus pares assistien a la Masterclass amb total tranquil·litat.

 

Després del rotund èxit de les anteriors edicions, el consistori va decidir apostar de nou per esta iniciativa, amb l'objectiu de promocionar la vida saludable i l'activitat física en la població. A més, esta cita va tindre una important repercussió econòmica en els establiments de Cabanes durant la jornada.

Site developed with Drupal