Formulari de cerca

Estudiantes erasmus
Estudiantes erasmus
Divendres, Novembre 20, 2015 - 12:45
Estudiants Erasmus visiten l'ajuntament de Cabanes
Es tracta d'un grup d'alumnes d'institut, participants en este programa, que procedixen d'Alemanya, Àustria, Itàlia i Portugal.

25 estudiants Erasmus van visitar ahir el municipi de Cabanes. Junt amb els seus professors, van recórrer els principals carrers de la població i l'edifici de l'ajuntament.

 

Es tracta d'un grup d'alumnes d'institut, participants en este programa, que procedixen d'Alemanya, Àustria, Itàlia i Portugal i que divendres que ve acaben la seua estada al nostre país. Durant un mes en alguns casos i una setmana en altres, els jóvens s'han allotjat en el el Vall alb, han assistit a classes en l'IES Alfons XIII i han viscut “una experiència única i molt enriquidora”, tal com els va recordar l'alcaldessa , Estrela Borrás.

 

Durant la visita, van ser rebuts per diferents representants del consistori que els van obsequiar amb material informatiu i turístic de Cabanes i la Ribera, així com un DVD sobre la ‘Fira de Sant Andreu'. Per la seua banda, Borrás també els va dirigir unes paraules de benvinguda, els ha va parlar sobre l'entorn i la cultura d'este històric poble de la Plana Alta i els va invitar a tornar en futures ocasions.

Site developed with Drupal