Formulari de cerca

Estrella Borrás Moreno
Estrella Borrás Moreno
Dilluns, Juny 15, 2015 - 09:00
Estrella Borrás proclamada alcaldessa de Cabanes
El Ple Constituent municipal l'ha triat primera edil gràcies als vots favorables del Partit Popular

La resta d'agrupacions no han arribat a cap acord per a formar equipp de govern i han optat per votar-se a si mateixos.

 

Estrella Borrás ha sigut proclamada este dissabte alcaldessa de Cabanes. El Ple constituent municipal l'ha triat primera edil gràcies als vots favorables del Partit Popular, atés que la resta d'agrupacions no han arribat a cap acord per a formar equip de govern i han optat per votar-se a si mateixos. D'esta manera, Borrás presidirà el consistori de la població durant els pròxims quatre anys.

 

Cal recordar que, el passat 24 de maig, el PP de Cabanes va guanyar les eleccions, però no va obtindre els suficients regidors per a aconseguir la majoria absoluta. Així doncs, el PP va sumar 4 regidors, Units pel Poble (Compromís) i PSOE es van mantindre en segona i tercera posició respectivament amb 3 regidors i, finalment, Ciutadans va irrompre en l'ajuntament amb 1 regidor.

 

En el seu primer discurs com a alcaldessa, en esta nova legislatura, Borrás ha volgut agrair a la resta de regidors "la generositat amb què heu treballat en estos últims anys per Cabanes, pels seus habitants, i pel vostre compromís i responsabilitat per continuar construint en el futur". A més, ha destacat que el seu grup "sempre tindrà la porta oberta al diàleg, però també tancada als oportunismes polítics". Finalment, ha promés continuar treballant "pel model de gestió respectuós amb el projecte de futur que Cabanes necessita" i ha afirmat que "l'ajuntament mai tindrà altres amos ni altres interessos més que els dels veïns i veïnes de Cabanes".

Site developed with Drupal