Formulari de cerca

Foto de familia dels ramaders Germán i Parejo
Foto de familia dels ramaders Germán i Parejo
Dilluns, Febrer 23, 2015 - 08:45
Emotiu pasdoble taurí per als ramaders de Cabanes
"Vidal i Parejo" és obra del compositor i guitarrista cabanense José Vicente Ripollés

L'Auditori i Palau de Congressos de Castelló va reunir el divendres 20 de febrer, a aficionats del món del bou i autoritats en la XXI edició del Festival del Pasdoble Taurí.

Un acte en què, cada any, s'arrepleguen diferents pasdobles d'autors de reconegut prestigi, i que s'ha constituït com una cita musical de gran importància com a preludi de la Fira de La Magdalena.

L'esdeveniment, que organitza el Club Taurí de Castelló en col·laboració amb l'Ajuntament de la ciutat, ha rendit homenatge a dos de les ramaderies de caps braves més antigues i mítiques de la província, la de Germàn Vidal (1914) i la de Miguel Parejo (1982).

La Banda Municipal de Castelló, dirigida per José Vicente Ramón Segarra, ha sigut l'encarregada d'interpretar "Vidal i Parejo", del compositor i guitarrista cabanense José Vicente Ripollés. El músic, que compartia amistat i parentiu amb ambdós ramaders, s'ha sentit molt emocionat quan ha escoltat la seua obra, "és un deute que tenia amb ells, era necessari que es distingira una labor de tants anys en pro de la nostra festa", va assenyalar Ripollés.

A l'esdeveniment ha assistit l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, que no ha volgut perdre-se'l i recolzar els seus veïns en este reconeixement.

 

Site developed with Drupal