Formulari de cerca

homenaje a Ricardo
homenaje a Ricardo
Dimarts, Agost 5, 2014 - 09:30
Emotiu homenatge a Ricardo Martín
Emotiu homenatge a Ricardo Martín en el partit que servix per a posar el seu nom al camp de futbol de Cabanes

Emotiu homenatge el que va rendir Cabanes a la família de Ricardo Martín abans del partit que va servir per a inaugurar la nova etapa en el camp de futbol municipal que oficialment ja porta el seu nom.

L'alcaldessa Estrella Borrás va presidir l'acte en què se li va entregar una placa a la seua viuda abans de la trobada que va enfrontar als veterans de Mobles Mobelty i els d'Amics de Ricardo.

Però esta edició de les festes de Cabanes també ha deixat espai per a la solidaritat. L'associació Joves Cabanes ha recaptat un total de 1.500 euros en la reedició de la Velà 2014, quantitat que es destinarà a la Fundació Síndrome de Down. Més de mil persones van presenciar l'espectacle.

L'alcaldessa ha agraït als jóvens l'intens treball que han realitzat per a reeditar un dels espectacles que va fer història a Cabanes fa més de vint anys i que ha servit a més per a solidaritzar-se amb una entitat sense ànim de lucre com és la que ajuda a xiquets i majors amb esta discapacitat.

El diumenge 3 d'agost, els més menuts van ser protagonistes amb la V edició de la Carrera Infantil organitzada pel club Running Cabanes. A la nit la missa i processó en honor dels patrons de la població van ser els actes més participatius.

Imatges: 
homenaje a Ricardo
homenaje a Ricardo
Site developed with Drupal