Formulari de cerca

Parcs naturals
Parcs naturals
Dimarts, Novembre 24, 2015 - 09:45
Educació mediambiental i solidaritat en la Fira de Sant Andreu de Cabanes
La marca ‘parcs Naturals de la Comunitat Valenciana' muntarà el seu estand en el carrer La Fira. Es realitzarà una arreplega de joguets i aliments no peribles, així com d'aportacions econòmiques que aniran destinades a la Creu Roja local.

Els parcs naturals del Prat del Cabanes-Torreblanca i del Desert de les Palmes estaran presents, un any més, en la Fira de Sant Andreu de Cabanes; que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de novembre.

 

La marca ‘parcs Naturals de la Comunitat Valenciana' muntarà el seu estand en el carrer La Fira, amb l'objectiu de donar a conéixer als visitants estos dos tresors mediambientals amb què compte el municipi. En este lloc, el dia 28 a les 11h i 16h, tindrà lloc un taller en què es construiran menjadors per a les aus perquè els participants puguen penjar-los en els balcons de les seues cases.

 

D'altra banda, ‘parcs Naturals' i l'ajuntament de Cabanes col·laboren amb la campanya ‘parcs Naturals i Solidaritat'. En l'estand també es realitzarà una arreplega de joguets i aliments no peribles, així com d'aportacions econòmiques que aniran íntegrament destinades a la Creu Roja local.

 

L'alcaldessa, Estrella Borrás, ha volgut agrair la dedicació i l'esforç de les entitats que participen en esta iniciativa. En paraules de la primera edil, “en la fira s'espera una gran afluència de públic durant els tres dies, per això, és una bona ocasió per a conscienciar sobre la importància de cuidar el medi ambient i ser solidaris amb els altres.” 

Site developed with Drupal