Formulari de cerca

Taller de memoria 2014
Taller de memoria 2014
Dilluns, Desembre 22, 2014 - 13:15
Culmina el taller de memòria 2014
Més de cinquanta majors de Cabanes i de la Ribera culminen el taller de memòria per a mantindre les seues capacitats cognitives

Mig centenar de persones majors de Cabanes i la Ribera han culminat el taller de memòria per a previndre el deteriorament de les capacitats cognitives en una activitat impulsada per la regidoria de Benestar Social que presidix José Manuel Nos.

 

Els tallers s'han realitzat en els últims mesos dirigits a majors de 65 anys a fi que mantinguen activa la capacitat mental i contribuir a frenar el deteriorament neurològic, fomentant activitats que promouen l'autoestima, l'autonomia personal i la memòria. 

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, va presidir  l'entrega dels diplomes a totes les persones que han pres part activa del taller impartit per una professional que els ha ensenyat com mantindre una actitud positiva, comprendre i evitar els factors que influïxen en la pèrdua de la memòria i afavorir el treball en grup i en equip.

 

El resultat ha sigut molt satisfactori i des de l'equip de govern ja s'ha confirmat la realització d'estes activitats l'any pròxim a causa de la gran acollida que han tingut entre els més majors.

Imatges: 
Taller de memoria 2014 - Cabanes
Taller de memoria 2014- Ribera de Cabanes
Site developed with Drupal