Formulari de cerca

Sonia Escuriola
Sonia Escuriola
Dijous, Juliol 23, 2015 - 13:00
La corredora de Cabanes Sonia Escuriola campiona de la Spain Ultra Cup
A falta de dos carreres per a concloure el campionat, l'esportista va aconseguir el triomf en la prova que està considerada la més dura d'Espanya

El passat 18 de juliol, la corredora de Cabanes, Sonia Escuriola, es va proclamar campiona en el circuit nacional de muntanya ‘Spain Ultra Cup'. A falta de dos carreres per a concloure el campionat, l'esportista va aconseguir el triomf en prova que està considerada la més dura d'Espanya, Ultra Sierra Nevada.

 

Escuriola, que pertany al Race Land Team, va recórrer els 103 quilòmetres del circuit, amb un desnivell acumulat 5.700 metres, en 16 hores, 10 minuts i 54 segons. Este temps li va servir per a assegurar-se matemàticament el títol que se suma al brillant palmarés que aconseguix en els últims anys.

 

L'alcaldessa del seu municipi, Estrella Borrás, al conéixer la notícia es va afanyar a felicitar Sonia a través de les xarxes socials. “Eres una gran esportista i una gran persona, gràcies per fer que Cabanes estiga representat a grans nivells dins d'este esport”, va afegir.

Site developed with Drupal