Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dilluns, Novembre 9, 2015 - 08:30
Convocatòria per a la contractació temporal d'un ajudant d'oficis en l'Ajuntament de Cabanes
Tota la informació sobre esta convocatòria està disponible en el tauler d'anuncis de la web municipal www.cabanes.es

L'Ajuntament de Cabanes ha anunciat en el Tauler d'edictes Municipal una nova convocatòria per a la contractació d'una persona com a ajudant d'oficis, corresponent al Pla d'Ocupació Conjunt de les Administracions Valencianes Públiques.

 

La borsa de treball tindrà una duració determinada de quatre mesos i cinc dies. Les sol·licituds per a formar part de la mateixa es podran presentar fins al 13 de novembre. Entre els requisits exigits, els sol·licitants han de trobar-se en situació de desocupació, estar inscrits en els centres SERVEF, estar empadronats a Cabanes i pertànyer a algun dels següents col·lectius: desocupats de llarga duració, jóvens menors de 25 anys o majors de 45 anys.

 

La persona que ocupe este lloc efectuarà tasques de suport a la brigada municipal d'obres, millora i reforma d'espais  públics. Tota la informació sobre esta convocatòria està disponible en el tauler d'anuncis de la pàgina web municipal www.cabanes.es

 

L'alcaldessa, Estrella Borrás, ha destacat l'esforç del consistori per procurar una oferta d'ocupació  a Cabanes. En paraules de la primera edil, “estem sempre al dia de totes les subvencions, ajudes i convenis que podem firmar amb la resta d'administracions, amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral dels nostres veïns en desocupació”.

Site developed with Drupal