Formulari de cerca

Concert d'Intercanvis musicals
Concert d'Intercanvis musicals
Dilluns, Agost 3, 2015 - 11:45
Concert de la Unió Musical Santa Cecília i la Unió musical de Traiguera a Cabanes
Es tracta d'una iniciativa que forma part del XII Programa de Concerts d'Intercanvis Musicals i promoguda per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV)

 El diumenge 26 de juliol, la Plaça dels Hostals de Cabanes es va omplir amb el públic assistent per a acollir l'intercanvi de bandes, protagonitzat per l'agrupació local Unió Musical Santa Cecília i la Unió Musical de Traiguera. Es tracta d'una iniciativa que forma part del XII Programa de Concerts d'Intercanvis Musicals, promoguda per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i que pretén propiciar la interrelació entre aquelles que la integren.

 

Així doncs, a partir de les 20:00h, els allí presents van poder delectar-se amb el saber fer de grans músics. La primera actuació va anar a càrrec de la banda de Traiguera, dirigida per Juan Salvador Melcior Fernández, que va interpretar magníficament “Finlàndia” de Jean Sibelius, “Ireland: Of Legend and Lords” de Robert w. Smith i “Espanya” d'Emelie Waldteufel. Per la seua banda, la banda de Cabanes, davall la batuta de Gabriel Sanchís Pastor, va enlluernar el públic amb “Xàbia” de Salvador Salva, “En un mercat persa” d'Albert W. Ketèlbey, “Children of Sánchez” de Chuck Mangione i el pasdoble “Brises Tardorenques” de M. Gimeno.

 

Després del concert, l'alcaldessa de Cabanes, Estrela Borrás, els va fer entrega d'un corbatí commemoratiu perquè recorden sempre el seu pas pel municipi i este emotiu esdeveniment. De la mateixa manera, Borrás va agrair a ambdós agrupacions la seua “dedicació altruista, ensenyant a tants els jóvens i transmetent-los valors com la camaraderia, l'esforç i l'estima pel treball ben fet”.

Imatges: 
Site developed with Drupal