Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dijous, Juny 30, 2016 - 12:45
Comissió Organitzadora de la Fira de Sant Andreu
Cabanes proposa als veïns a formar part d'una comissió organitzadora de la Fira de Sant Andreu.Reunió dia 4 de juliol a les 19:00 hores a l'ajuntament.

El regidor de Fires de l’Ajuntament de Cabanes, Carles Mulet, ha explicat avui que vist l’interés  mostrat per prou veïns en aportar idees per millorar la fira de Sant Andreu, s’ha decidit intentar crear un comissió organitzadora en la qual puguen participar i col·laborar tots els interessats “ el declivi per inacció que estava començant a viure una de les fires més antigues del País Valencià i símbol del municipi,  ha estat des de fa anys en boca de tots els veïns, i molts han mostrat el seu interés en intentar ajudar a revertir esta situació. Des de la regidoria ens hem posat des del minut zero a treballar en eixa direcció, i per això volem implicar a tot el poble, perquè entenem que una fira d’estes característiques no ha de dirigir-se sols per part d’una persona, sinó per tot aquell que vulga col·laborar”.

Per eixe motiu s’ha convocat una reunió oberta per al pròxim dilluns dia 4, a les 19 hores, a l’ajuntament, per vore si hi ha gent interessada en formar part d’eixa comissió pro-fira.

La Fira de Sant Andreu, durant els dies 25,26 i 27 de novembre, viurà la seua 509 edició, des de que l’any 1507, la reina Germana de Foix, va concedir al poble el privilegi reial de celebrar dos anuals, sols havent aplegat fins als nostres dies aquesta.

Site developed with Drupal