Formulari de cerca

Escuela Infantil Municipal
Escuela Infantil Municipal
Dimarts, Setembre 2, 2014 - 12:30
Comença el curs escolar en l'escola infantil municipal de Cabanes
Vint-i-set xiquets d'1 a 3 anys comencen l'1 de setembre el curs escolar en l'escola infantil municipal de Cabanes

L'Ajuntament de Cabanes ja té llistes les instal·lacions de l'escola infantil municipal en què el dilluns dia 1 de setembre inicien el curs escolar un total de 27 xicotets entre 1 i 3 anys.

Els servicis de neteja han condicionat les aules i espais recreatius i menjador i despatxos per al nou curs escolar, per al que encara queda una vacant de les edats entre 1 a 2 anys.

L'empresa local Petit Somnis, amb Isabel Bojados com a gerent, és la que s'encarrega de la gestió de l'escola infantil. En el mes de setembre el nombre d'educadores s'ha reforçat amb una persona més per a fer més fàcil l'adaptació dels més xicotets i que en cada una de les classes hi haja dos responsables.

En total són sis les persones que treballen tot l'any perquè el servici de ludoteca s'impartisca amb total garantia i atenent les necessitats pares i xicotets, entre educadores, mestra, cuinera i ajudant de menjador. De les sis persones, quatre són de Cabanes i dos de la veïna població de Benlloch.

En esta legislatura es va ampliar en l'escola infantil municipal el servici de menjador escolar que diàriament utilitzen deu alumnes del centre.

Site developed with Drupal