Formulari de cerca

XXIII Marxa BTT
XXIII Marxa BTT
Dilluns, Agost 24, 2015 - 11:00
El club Ciclista de Cabanes prepara la seua XXIII Marxa BTT
Esta activitat estarà englobada dins del "III Setembre Cultural-Esportiu" que organitza l'ajuntament junt amb diferents associacions de la localitat

Un any més, el Club Ciclista Cabanes prepara amb il·lusió i entusiasme una nova edició de la Marxa Mountain Bike Cabanes, que tindrà lloc el pròxim dia 6 de setembre, i que forma part de la prova del Circuit BTT Muntanyes de Castelló. A més, esta activitat estarà englobada dins del ‘III setembre Cultural-Esportiu' que organitza l'ajuntament junt amb diferents associacions i clubs de la localitat.

 

Com fa vint-i-tres  anys, els participants recorreran els camins i sengles del terme municipal i contornada, disfrutant de les experiències i paisatges que tots ells oferixen. A més, des de l'organització s'ha assenyalat que “s'han inclòs nous trams, aptes per a tots els participants, que esperem siguen del gust de tots els bikers que vinguen a Cabanes” i han animat a la participació.

 

Al llarg dels 43km. De recorregut, els esportistes trobaran tres punts d'avituallament i, una vegada en meta, disposaran de dutxes i esmorzar, així com un obsequi de part dels patrocinadors i lots de productes per a grups de més de 8 participants. Hi haurà trofeus per als tres scrath, masculí i femení, medalles als tres primers per categories i diploma a tots els assistents que finalitzen la marxa.

 

Les inscripcions podran realitzar-se fins al dia 2 de setembre a les 24:00h. En www.circuitbttmuntanyescastello.Com i el preu és de 20€ per a no federats i 16€ per a federats. 

Site developed with Drupal